De 5 natuurprincipes

1. Energie

Als iemand te weinig energie heeft is hij/zij onvoldoende in staat bestaande problemen op te lossen. Als natuurgeneeskundige kunnen we deze blokkades op sporen en zichtbaar maken. De Therapeutische werkvormen die ik hierbij gebruik: zijn Dynamische Meditatietechnieken, ademhalingstherapie, hartcoherentie- en de Body mind release methode

 

2. Prikkeloverdracht

Als de energie stagneert, functioneren bepaalde energiebanen niet goed, Een tekort is feitelijk dan ook een energetische stagenering en heeft directere prikkels nodig. We prikkelen hierbij bepaalde gevoelens en daaraan gekoppelde energiebanen. Hierbij worden oefeningen gebruikt vanuit de dynamische meditatie, doormiddel van, hartcoherentie, Focusoefeningen. Mindfulness-technieken, ademhalingstherapie en de BMR methode toe te passen stimuleer je deze weer.

 

3. Drainage

Als Natuurgeneeskundige kijk je naar de gehele mens. Middels, Meditatie en Bodywerk, Ademhalingstechnieken en de body mind release methode kunnen afvalstoffen en patronen los gelaten worden. Hierdoor kunnen oude patronen/ ideeën over het zelf en de realisatie binnen de samenleving gestimuleerd worden.

 

4. Voeding

Voeding is hierbij een belangrijk middel. Ondersteuning van het immuunsysteem, adviezen op het gebied van supplementen, om afvalstoffen die aanwezig zijn beter laten afvoeren Magnesium en D3 supplementen alsmede B12.

 

5. Psyche

Veel van onze gedachtenpatronen en ook de daaruit voortkomende gedragspatronen zijn lichamelijke en/of geestelijk belastend (stress). Waarom doen we zoals we doen? Ons verleden heeft daarin, veelal (on)bewust, de basis gelegd. Door bewust naar deze patronen te kijken, ze te herkennen, erkennen en op een gezonde manier te doorbreken en los te laten, bereiken we uiteindelijk meer balans in lichaam en geest. Aandacht voor wie je bent, wat je voelt en wat je werkelijk nodig hebt en hier vervolgens ook naar te handelen zal maken dat je weer in balans komt

 

 

Afspraak maken?

Yess!! de buitenfitness is weer geopend!!

 

Wil jij weer wat aan je gezondheid doen tijdens de corona crisis? Kom dan eens een gratis proefles doen🏋️‍♂️
Wat zijn de sport mogelijkheden op dit moment?
👉 Online lessen: Tacoyo, Pilates, Zumba, Yin Yoga en Senioren Fitness
👉 Buiten Circuit trainingen!!!
👉 Buiten individueel sporten(Cardio en kracht)
👉 Personal Training(30 euro per uur) Dit kan individueel of in tweetallen! Online of op locatie.
Ben je geïnteresseerd en wil je een proefles doen? Mail naar info@switch-akkrum.nl of bel 0566651890📞