Zumba

zumba

De beste ideeën ontstaan vaak bij toeval. Zumba werd ontwikkeld door de Colombiaanse fitnessinstructeur Alberto Perez. Halverwege de jaren negentig vergat hij een keer zijn gebruikelijke muziek voor zijn aerobicslessen mee te nemen. Hij improviseerde zijn les toen met muziekbandjes vol salsa en merengue, die hij toevallig wel bij zich had. Zijn studenten vonden het meteen fantastisch en Zumba was geboren.

Ben je klaar om jezelf in conditie te dansen? Zumba is opzwepend, doeltreffend en makkelijk te volgen. Het is een feestelijk fitnessprogramma, gebaseerd op zowel dans als aerobics. Je werkt op een opwindende manier aan je conditie met danspassen uit populaire Latijns-Amerikaanse dansen als salsa, soca, mambo en merengue. Je verbrandt calorieën zonder dat je er erg in hebt en je beweegt jezelf naar plezier en gezondheid.

Zumba werkt verslavend. Het is dan ook uitgegroeid tot het grootste en succesvolste dansfitnessprogramma ter wereld. Met wereldwijd meer dan 14 miljoen mensen die wekelijks Zumba-lessen volgen in meer dan 150 landen.
Wil je een keer meedoen? Boek dan een Gratis proefles, of neem contact met ons op.