Eddie Wink

Eddie Wink

Praktijkhouder & Manueel therapeut

Biografie:

Mijn naam is Eddie Wink.

Na het VWO startte ik in 1978 met de opleiding aan de academie voor fysiotherapie waar ik in 1982 afstudeerde als fysiotherapeut. Het ziekenhuis en het verpleeghuis in Sneek kwamen op mijn pad, waarna ik uiteindelijk in 1986 tot heden mijn aansluiting vond bij de maatschap in Akkrum. In 2008 maakten we de laatste ‘switch’ naar de huidige locatie aan de Parse 1. Een prachtig bedrijf dat goed voorbereid is op de veranderingen in het zorglandschap.

Na mijn specialisatie in 1990 tot manueeltherapeut heeft het vak mij helemaal in de greep gekregen. Sindsdien volg ik het vak nieuwsgierig in zijn ontwikkeling met de fysio-manueeltherapeut als specialist in bewegen.

In de afgelopen jaren heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd om elke keer weer een beetje beter te worden. Deze ontwikkeling zal wat mij betreft nooit stoppen zolang ik dit prachtige vak mag blijven doen. Een geweldig team enthousiaste collega’s geven mij elke dag weer nieuwe energie om gepassioneerd met mijn vak bezig te zijn.

Graag help ik samen met mijn team bij het zoeken naar de beste oplossing.

BIG Registratienummer: 89036558804

Specialiteiten

“ik leer van hetgeen ik niet weet tot ik het weet”

Eddie Wink