Moetske Charalabidis

Moetske Charalabidis

Fysiotherapeut

Biografie:

Mijn naam is Moetske Charalabidis (27 jaar) en ik werk sinds 2016 als fysiotherapeut bij Switch. Naast dat ik reguliere behandelingen geef in de fysiopraktijk, ben ik ook vaak buiten de deur te vinden. Ik geef bijvoorbeeld therapie aan huis, voor mensen die slecht ter been zijn.

Ook ben ik vaak aanwezig in de oefenzaal in Leppehiem. Daar behandel en begeleid ik ouderen. Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat ik mensen écht kan helpen. Ik help en ondersteun ze om zelfstandig te blijven, zodat ze bijvoorbeeld zelf naar de winkel kunnen lopen of alledaagse activiteiten in huis kunnen blijven doen. Ik geef daarnaast gerichte therapie, gericht op valpreventie of het verminderen van valrisico. Ook maak ik deel uit van het team Buurtzorg+. In dat team werk ik heel nauw samen met medewerkers van Thuiszorg, zodat we de zorg die we leveren optimaal op elkaar af kunnen stemmen.

Al vanaf kleins af aan heb ik interesse in het menselijke lichaam. De keuze voor de opleiding Fysiotherapie was dan ook snel gemaakt. Ook nu ik aan het werk ben vind ik het belangrijk om altijd te blijven leren. Ik start daarom in oktober met de cursus dry needling. Daarnaast vind ik het leuk om bezig te zijn met oefentherapie/houding therapie. Daarbij help ik mensen met bijvoorbeeld rug- of nekklachten om goed te (blijven) bewegen. Als mensen bij mij in behandeling zijn, stel ik ze graag op hun gemak om een vertrouwensband met ze te creëren. Goed luisteren en een praatje hoort er dus altijd bij.

BIG Registratienummer: 9918026504

Specialiteiten

  • Algemene fysiotherapie
  •  Dry Needling
  • Tacoyo