STYKU 3D Meting

3D Bodyscan

 

De kosten van een weging zijn € 20,- per keer maar in de maand December betaal je €15,- . Nog voordeliger zijn 6 metingen van €120,- nu voor €85,-

STYKU is de best beoordeelde professionele 3D Bodyscanner

  • Styku reconstrueert je lichaam in 3D en laat je zien hoe je lichaam in de loop van de tijd verandert.
  • Snel en niet intensief
  • De 3D scan maakt gebruik van onschadelijk infrarood licht. Dit duurt slechts 35 seconden.
  • Na de scan verschijnt op de laptop het rapport met resultaten van de taille, heupen, lichaamsvet% en medische details.
  • Volg de voortgang
  • Zie vetverlies, verbrande calorieën en activiteitsniveaus na verloop van tijd.

Digitale Meetanalyse
Digitaal meten van het gehele lichaam.

Vetanalyse
Styku gebruikt bekende omtrekmethoden om lichaamsvet rechtstreeks te meten aan de hand van taille-, heup- en andere omvangmetingen. Styku Fat% is een precieze en betrouwbare manier om de vet- en vetmassa te berekenen.

Risicoanalyse
Gebruik het Styku Fat% om gezondheidsrisico’s te bepalen in vergelijking met anderen binnen het geslacht en de leeftijdsgroep van uw klanten.

Fitness Doelstelling
Stel een persoonlijk plan op samen met een personal trainer om te voldoen aan de wensen van uw wensen. Aan de hand van deze gegevens berekent het systeem automatisch een streefdatum.

Calorieanalyse
Met behulp van de fundamentele behoefte van berekent Styku de nodige calorieafname van een jou om het gewenste vetverlies te bereiken. Is onafhankelijk van het persoonlijke doel dat klanten nastreven. Aan de hand van de lichaamsmetingen wordt met een ongelofelijke hoge precisie het lichaamsvet aangegeven. Uit de volledige bodyscan kan bijvoorbeeld blijken dat jij naast gewichtsverlies ook kan werken aan de lichaamsbouw en het versterken van de spieren. Ook voor JOU is de Styku-scanner dan een uitkomst.

Draaiplateau
Het automatische draaiplateau draait 360° rond om een volledige scan jouw lichaam te krijgen. Binnen 30 tot 40 seconden verschijnt de volledige scan op het beeldscherm. Je meet niet alleen het lichaamsgewicht maar ook het zwaartepunt van je lichaam.